Elise & Tom op reis

Hollywood, Los Angeles - Universal Studios Hollywood

Vrijdag 24 juli

Afgelopen dagen hebben we alles in de planning een dag naar voren geschoven. Daardoor hadden we in Hollywood ineens twee dagen. Vandaag zijn we daarom naar de Universal Studios Hollywood gegaan. Voor Elise die helemaal niets met films heeft en ze nooit kijkt of heeft gekeken een aparte keuze. Maar wat een gaaf park is het zeg! Met de metro was het vanaf ons hostel een halte verder. Daarna met de shuttlebus naar het park. Binnengekomen snel een planning gemaakt. Ons werd aangeraden eerst met de Studiotour mee te gaan. Deze 45 minuten durende tour laat een kijkje zien in en rond de studio’s. Het themapark waar we de rest van de dag waren is daarnaast gebouwd. We reden met een karretje langs sets als die van Jurassic Park, King Kong, Fast and the Furious, War of the World, maar ook langs plaatsen die vaker worden gebruikt als een stukje New York Central Park of een heel westerndorpje. We reden de setting binnen en dan kreeg je het stukje film erbij te zien. Leuk om te zien dat alles zo nep is in een film terwijl het zo echt lijkt.
De rest van de dag de attracties in het themapark beleefd, begonnen met de best verkozen attractie; The Simpsons Ride. Waar je dacht een achtbaan in te stappen bleek het een levensechte simulator te zijn met videoscherm om je heen en in een karretje dat meebewoog als een achtbaan. Vrijwel niet van echt te onderscheiden en dat maakte het ook tot onze favoriet. Ook erg succesvol van de attractie van Jurassic Park, een soort Splash-avontuur, maar dan eentje waar je volledig nat uit kwam; zeker met dit weer geweldig. Om af te koelen hadden ze in het park overal verkoelers gehangen die water vernevelden met een ventilator. Op de foto’s kun je het goed zien. Leuk om te zien is dat iedereen klapt als je een attractie uitkomt, aangemoedigd door het personeel.
In alle attracties en in het gebied van de studio’s hebben we ons tot een uur of acht goed vermaakt en hebben we moe maar voldaan het hostel weer opgezocht.

Reacties

Reacties

Femke en Bram

Jeetje echt gaaf zeg, heb zitten genieten van de foto's, universal studios was erg lachen!
Wat zien en doen jullie veel zeg! Ook wel een beetje ontspannen he! Veel plezier, have fun!
x Bram en Femke

Lisa and Igna

Dear Elise and Tom,

The pictures look really nice! Hope the rest of your trip will be fun.
Wednesday we are going to Lynn with some nice presents and take some pictures.

With love,
Lisa and Igna

Peter

Dat was een hoop leesvoer voor me na kamp...
Jullie zitten in ieder geval niet stil!

Wil dit belangrijke nieuws uit Zwijndrecht jullie niet onthouden:

Zwijndrechtse bejaarden raken slaags
Gepubliceerd: 24-07-2009 om 16:12

Twee bejaarde inwoners van Zwijndrecht zijn op de vuist gegaan in de parkeergarage van het winkelcentrum Walburg. Een 72-jarige man ergerde zich donderdagmiddag aan een twee jaar oudere stadsgenoot die hem met zijn auto de doorgang belette.

Heel veel plezier nog!!!
Peter

Louis en Betsy

Wat een ervaring en we blijven jullie volgen. Inmiddels zijn jullie al op weg met de camper. Veel plezier in de Grand Canyon en Las Vegas.

Klaas en Monique

Hallo Tom en Elise,we zijn iets later ingestapt in jullie rollercoaster maar genieten volop van de gedetailleerde reisverslagen.Leuk om ze nu iedere dag te kunnen volgen.Enne... Tom,je komt toch niet terug zonder een keer zo'n lekkere vette V8 gehuurd te hebben? In the American way of life there is no substitute for Cubic inches! Big Block is fun!

ome engel en tante rita

we reizen met jullie mee ,wat een prachtig land.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!